Herstellingen

U kan bij ons terecht voor de herstelling van de meeste professionele merken.
Wij sturen steeds alle machines op naar de fabrikant of een erkende hersteldienst, dit om u voor elke machine de beste service kunnen te bieden. Alle machines worden dan ook steeds door geschoolde techniekers, met originele wisselstukken en met waarborg hersteld.

Wij geven steeds een seintje als uw machine hersteld terug voor u klaar ligt. Dit kan telefonisch, per sms of via mail.

Voor de volgende merken kan u bij ons terecht : Dewalt – Bosch Blauw – Hitachi – Milwaukee – Makita – Metabo – Fein – Flex – Carat – Contimac – Futech.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Indien de herstelkosten in verhouding tot de waarde, status en leeftijd van de machine meevallen, zal het toestel automatisch hersteld worden. Als de kosten in verhouding hoog zijn, zal er eerst een bestek opgemaakt worden door de fabrikant. U kan dan aangeven of u de herstelling wil laten uitvoeren of voor een eventueel inruilvoorstel wil kiezen. Bij een herstelling of een inruiling worden er uiteraard geen bestekkosten aangerekend.

Indien de herstelling niet dient uitgevoerd te worden en niet voor het inruilvoorstel gekozen wordt, zullen de bestekkosten van de betreffende fabrikant aangerekend worden. De standaard bestekkosten zijn 15,00 Euro excl. Voor zwaardere machines, compressoren en lasers liggen de kosten hoger. Bij een niet-herstelling zal de machine steeds verschroot worden.

Indien een onherstelde machine retour moet komen, zal dit steeds in gedemonteerde toestand zijn. (conform de wettelijke veiligheidsvoorschriften) Bij terugzending worden de bestekkosten alsook de transportkosten van de fabrikant aangerekend.